ITECO - 100 LET ČESKÉHO PRŮMYSLU

Společnost ITECO je lídrem na trhu jeřábové a zdvihací techniky. Spolu se svým německým partnerem firmou ABUS tvoří jednotku, která je nejen dodavatelem průmyslových jeřábů, ale disponuje i profesionálními techniky a špičkovým servisem.

Dlouholeté partnerství společnosti ITECO a německé firmy ABUS je postaveno na vzájemné precizní obchodní a technické podpoře obou stran. S kvalitou produktů firmy ABUS se již seznámila celá řada českých a slovenských firem. To, že se k nám zákazníci opakovaně vrací, můžeme považovat za důkaz spolehlivosti a kvality spojenectví obou firem. Kvalita jeřábové techniky ABUS je navíc podpořena vysokou odborností techniků. Pro naše produkty jsou klientům v obchodním oddělení k dispozici dobře vyškolení a velmi zkušení specialisté s dlouholetou praxí v oboru zdvihací techniky. Všichni velmi dobře znají výrobní program a dovedou požadavky každého zákazníka přivést do ucelené nabídky obsahující dodávku, montáž i zkoušky.

ŠIROKÝ VÝROBNÍ PROGRAM

Jeřábové technologie ABUS jsou k dispozici všude tam, kde je potřeba přemisťovat břemena od 80 kilogramů do 120 tun. Jedná se zejména o mostové, podvěsné, konzolové pojízdné a polo-portálové jeřáby. Dalším produktem jsou stavebnicové podvěsné systémy a sloupové a nástěnné otočné jeřáby. Nedílnou součástí našeho programu jsou rekonstrukce a modernizace na již provozovaných jeřábech ABUS. Například doplnění jeřábových koček, zvyšování nosností, změny rozpětí a následné přemístění, doplnění vah, doplnění radiových dálkových ovládání a podobně. Ucelený výrobní program je k dispozici všem zájemcům na www.iteco.cz.

SERVIS 24 HODIN DENNĚ

Náš servisní tým plní pro zákazníky veškeré služby v oblasti servisu a preventivních programů ve formě inspekcí, revizí až po servisní smlouvy. Vždy je někdo z našich servisních techniků v pohotovostním režimu 24 hodin denně a 7 dní v týdnu připraven pro neplánovaný zásah a vybaven náhradními díly. Další důležité díly jsou v servisních skladech. Díky praxi a znalostem našich techniků lze závadu z velké části identifikovat již v telefonním hovoru a snažíme se tak přijet k zákazníkovi již připraveni k odstranění závady a k nápravě chyby. Z dalších služeb zajišťujeme například zvláštní posouzení jeřábů ABUS po 20 letech provozu, či se v případě prošlé životnosti postaráme o jejich generální opravu. Zkrátka: jsme pro naše zákazníky na trhu již 26 let a máme v provozu 6200 jeřábů. Toto číslo napovídá, že je opravdu o co se starat, a je to pro nás do budoucna velký závazek a motivace být ještě lepší.

FIRMA MÁ ŘADU PŘEDNOSTÍ

Jsme lídrem trhu v oblasti zdvihací techniky.
Nabízíme špičkový produkt.
Máme zaškolené vlastní techniky.
Servis 24 hodin denně a 7 dní v týdnu.
Jsme stabilizovaná firma.



Zpět na výpis článků

Snažíme se co nejpřesněji vyhovět vašim požadavkům.

Dodací lhůty zkracujeme na minimum.

Blesková dodávka náhradních dílů.

Zajišťujeme rychlý a kvalitní servis.