Síla, která chytne a už nepustí

Síla, která chytne a už nepustí

Společnost ITECO, lídr na trhu jeřábové a zdvihací techniky, je dodavatelem průmyslových jeřábů disponující profesionálními techniky a špičkovým servisem. Dlouholeté partnerství společností ITECO a německé firmy ABUS je postaveno na vzájemné precizní obchodní a technické podpoře obou stran. S kvalitou produktů firmy ABUS se již seznámila celá řada českých a slovenských firem, a vzhledem k tomu, že se k nám opakovaně vrací, lze to považovat za důkaz spolehlivosti a kvality.

KVALITA JEŘÁBOVÉ TECHNIKY ABUS JE PODPOŘENA VYSOKOU ODBORNOSTÍ TECHNIKŮ

Pro naše produkty jsou Vám v obchodním oddělení k dispozici vyškolení velmi zkušení inženýři-specialisté s dlouholetou praxí v oboru zdvihací techniky, kteří velmi dobře znají výrobní program a dovedou Vaše požadavky uvést do ucelené nabídky obsahující dodávku, montáž a zkoušky.

ŠIROKÝ VÝROBNÍ PROGRAM

Jeřábová technologie ABUS je všude tam, kde je potřeba přemisťovat břemena od 80 kg do 120t. Jedná se zejména o mostové, podvěsné, konzolové pojízdné a polo-portálové jeřáby, dalším produktem jsou stavebnicové podvěsné systémy a sloupové a nástěnné otočné jeřáby. Nedílnou součástí našeho programu jsou rekonstrukce a modernizace na již provozovaných jeřábech ABUS, jako doplnění jeřábových koček, zvyšování nosností, změny rozpětí a následné přemístění, doplnění vah, doplnění radiových dálkových ovládání apod. Ucelený výrobní program je k dispozici na www.iteco.cz

SERVIS 24 HODIN DENNĚ

Náš servisní tým plní veškeré služby v oblasti servisu a preventivních programů ve formě inspekcí, revizí až po servisní smlouvy. Vždy je někdo z našich servisních techniků v pohotovostním režimu připraven pro neplánovaný zásah a vybaven náhradními díly, další důležité díly jsou v servisních skladech. Díky praxi a znalostem našich techniků lze závadu z části identifikovat již v telefonním hovoru a snažíme se tak přijet již připraveni k odstranění závady. Z dalších služeb zajišťujeme například zvláštní posouzení jeřábů ABUS po 20 letech provozu, v případě prošlé životností se postaráme o jejich generální opravu.

ZÁVĚREM

– pro Vás, naše zákazníky, jsme na trhu již 26 let a máme v provozu 6 200 jeřábů. Toto číslo napovídá, že je opravdu o co se starat, a je to pro nás do budoucna velký závazek.

Zpět na výpis článků

Snažíme se co nejpřesněji vyhovět vašim požadavkům.

Dodací lhůty zkracujeme na minimum.

Blesková dodávka náhradních dílů.

Zajišťujeme rychlý a kvalitní servis.